Bezoekersinformatie

Registreren voor museumbezoek is verplicht. Dat kan op deze pagina.
 

Daarnaast vragen we u rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • Een mondkapje dragen in het museum is verplicht. Deze kunt u ook bij de balie kopen.
  • GEEN toegang als u, of iemand uit uw huishouden, Corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft (koorts/verhoging/verkoudheid)
  • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Museumbezoek alleen bij online reservering
  • U kunt uw handen bij binnenkomst in museum desinfecteren
  • Volg aanwijzingen op van personeel
  • Kijk bij binnenkomst of er bij de balie voldoende afstand gehouden kan worden.

*kaartjes voor het wadlopen reserveer je hier.

*let op: scrollmenu

Openingstijden 2020

Het museum is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, van 15 februari t/m 31 oktober. In juli tot oktober is het museum ook op zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

In november is het museum op maandag en woensdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Groepen kunnen we ook buiten openingstijden ontvangen. Groepsbezoeken zijn mogelijk als we dat goed kunnen voorbereiden. Daarom minimaal een week van te voren informeren naar de mogelijkheden. 

Het museum is open van 15 februari t/m 31 oktober.

Toegangsprijzen:

Bestel uw kaarten online via het bovenstaande scrollmenu of neem contact op met het museum via 0519-589454. Ook voor vragen over uw kaarten kunt u contact opnemen.

Volwassenen €5,00
Kinderen
6 tot 16 jaar
€2,00
Kinderen
0 tot 6 jaar
GRATIS

Gezinskaart
Ouders en kinderen tot 16 jaar

€11,50
Groepen *
Minimaal 15 personen
€4,25 p.p
Busreizen/-maatschappijen €3,50 p.p


Groepsbezoeken

Groepsbezoeken zijn mogelijk als we dat goed kunnen voorbereiden. Daarom minimaal een week van te voren informeren naar de mogelijkheden. 
Groepsbezoeken zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00. Een groepsbezoek moet u reserveren en kost € 4,25 p.p. (bij 15 personen of meer). De museumkaart is in groepsverband niet geldig.

Toegankelijkheid
Museum 't Fiskershúske is gevestigd in vijf oude vissershuisjes. Bezoekers in een rolstoel kunnen alle huisjes bezoeken. Grotere elektrische rolstoelen zijn minder makkelijk te manoeuvreren in het museum, vraag naar de mogelijkheden.
Voor de deur parkeerplaatsen.

Honden (met uitzondering van hulphonden) zijn in de museumhuisjes niet toegestaan.

Spoelplaats voor wadlopers
Bij het garnalenfabriekje in Moddergat is ruimte voor groepen tot 100 personen om schoon te spoelen na het wadlopen. De kosten zijn € 1,- pp. en reserveren is verplicht.

Oplaadpunt voor electrische fiets
Bij het museum kunt u uw electrische fiets gratis opladen. Er is ruimte om twee fietsen tegelijkertijd op te laden. Ook is er materiaal aanwezig om kleine reperatie aan de fiets uit te voeren.