• Museum weer open per 21 november

  17 november 2020

  U bent van harte welkom om ons museum weer te bezoeken. We zijn weer open vanaf zaterdag 21 november. Op maandag en woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Een… Lees verder »

 • (vanaf 21 november weer open) Museum twee weken gesloten Museumshop blijft open

  4 november 2020

  Vanaf donderdag 5 november is het museum twee weken dicht. Als een van de maatregelen om het Coronavirus in te dammen. De museumwinkel blijft wel open, op maandag, woensdag (12-16 uur) en zaterdag… Lees verder »

 • Museum ook open in november, expo Rein Halbersma verlengd

  28 oktober 2020

  Het museum is in november ook open. Op maandag, woensdag en zaterdag. In andere jaren ging het museum altijd in winterrust na 31 oktober. Maar dit jaar plakken we een aantal dagen aan ons seizoen… Lees verder »

 • Met een mondkapje welkom!

  14 oktober 2020

  Vanaf donderdag 15 oktober is het voor bezoekers aan het museum verplicht om een mondkapje te dragen in de huisjes van het museum. Graag uw begrip hiervoor! Op deze manier kunnen we het museum open… Lees verder »

 • Oktober Kindermaand

  1 oktober 2020

  Deze maand is het de Oktober Kindermaand. Kinderen hebben de hele maand gratis toegang tot het museum Helaas zijn alle ruimtes klein in het museum en kunnen we geen activiteiten aanbieden. Maar als… Lees verder »

 • Bekijk het museum vanuit de lucht

  29 mei 2020

  Maandag 1 juni gaat het museum weer open. Laat je verrassen door de practige omgeving waarin het museum ligt. Koop vooraf je kaartje als je het museum wilt bezoeken. Lees verder »

 • Museum weer open: Koop je entreekaartje online!

  22 mei 2020

  Op 1 juni is het museum weer open voor publiek. Eindelijk!! We hebben veel maatregelen genomen om de openstelling mogelijk te maken in deze Corona-tijd. Een van de maatregelen is dat bezoekers… Lees verder »

 • Volg ons op Social Media

  15 april 2020

  Het museum is nu gesloten, dus is het lastig om te laten zien wat het museum allemaal te bieden heeft. Veel informatie vind je op deze website, maar leuker is het om onze Social Media te bezoeken.… Lees verder »

 • museum gesloten, telefonisch bereikbaar

  16 maart 2020

  Beste bezoekers en relaties, In verband met de corona-maatregelen hebben wij besloten onze musea en Toeristisch Informatiepunt Dokkum te sluiten voor publiek. Ook de officiële openingen van… Lees verder »

 • Nieuws mbt Coronavirus

  13 maart 2020

  Museum 't Fiskershúske blijft voorlopig open. Wij verwachten tot 31 maart geen grote groepen. We zorgen voor de nodige maatregelen in het museum op het gebied van hygiëne. U kunt bij… Lees verder »