• Nachtwandeling met verhalen gaat door!

  28 oktober 2017

  Update ivm. de weersvoorspellingen. De wandeling met verhalen gaat door. Waarschijnlijk de hele tocht, misschien een deel van de wandeling en als het echt slecht weer wordt blijven we in de… Lees verder »

 • Vandaag museum gratis voor kinderen

  5 oktober 2017

  Vandaag museum gratis voor kinderen Omdat veel kinderen vandaag een vrije dag hebben is het museum gratis te bezoeken! Door de staking in het onderwijs vindt museum Moddergat het belangrijk dat de… Lees verder »

 • verkeershinder

  28 september 2017

  Bezoekers aan het museum, let op! In week 41, 42 en 43 (9/10 t/m 29/10) wordt in Paesens-Modderrgat gewerkt aan het riool. U kunt een omleidingsroute tegen komen. Meer informatie op:… Lees verder »

 • Nieuwe introductiefilm voor bezoekers museum

  3 augustus 2017

  Sinds kort bieden we bezoekers aan het museum een nieuwe film aan, dankzij een bijdrage van Provincie Fryslân middels het Iepen Mienskipsfûns. Imagez uit Dokkum heeft samen met… Lees verder »

 • Dei fan de Fiskerij zamelt geld in voor de Aak

  28 juni 2017

  Afgelopen zaterdag is tijdens de 'Dei fan de Fiskerij' een inzamelingsactie gehouden voor de Aak WL19, De Drie Gebroeders, die in Moddergat gebouwd is. Door de verkoop van oa. gebakken vis,… Lees verder »

 • Help pake en beppe de vakantie door!

  9 februari 2017

  Wij gaan binnenkort weer open tijdens de activiteitenweek ‘help pake en beppe de vakantie door’, met gratis toegang voor kinderen en gratis activiteiten. Van 20 tot en met 24 februari… Lees verder »

 • Museum gesloten ivm slecht weer

  7 januari 2017

  In verband met het voorspelde slechte weer is het museum gesloten op zaterdag 7 januari. Tot de voorjaarsvakantie!! Lees verder »

 • Filmmiddag Finding Dory

  28 december 2016

  Finding Dory! Op woensdag middag 4 januari is de filmmiddag in het museum. Om 13.00 uur laten wij de film Finding Dory zien. De film is vanaf 6 jaar en ouder, je kunt de film kijken voor €2,-… Lees verder »

 • kerstkleurplaat wedstrijd

  21 december 2016

  In de kerstvakantie is het museum twee weken open en er is van alles te doen voor jong en oud. Voor de kinderen is er een kleur wedstrijd. Je kan naar het museum komen of de kleurplaat thuis maken… Lees verder »

 • Museum open in de Kerstvakantie

  7 december 2016

  Wij zijn in de kerstvakantie van 24 december tot en met 7 januari, van 12.00 uur tot 16.00 uur open. In deze twee weken staan we in het teken van het verhaal over Kapitein Topf. Met verschillende… Lees verder »