Wad'n yoga beleving met wadlooptocht

In de heerlijke zilte lucht struinen over een drooggevallen Waddenzee op weg naar een zandplaat om daar Yoga te ervaren. Een tocht door slik en slenken met werkelijk prachtige uitzichten. De tocht zelf is al een beleving op zich. Voeg daar de rust en de ruimte van het Wad aan toe én de positieve effecten van Yoga, maakt dat dit een unieke ervaring wordt. Bij terugkomst kun je nog even heerlijk nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje in het garnalenfabriekje of op het terras van deze bijzondere plek.

‘Een unieke Yoga-ervaring op het Wad wat voelt als een miniretreat’

Reserveren kan via het formulier dat hier staat. Kijk goed naar de data en tijd waarop de Wad'n Yoga beleving wordt aangeboden.

Deze tocht wordt je aangeboden door het museum en INTO-YOGA DOKKUM. Patricia is onze wadloopgids tijdens deze tocht. Zij neemt ons mee naar een prachtige plek om daar de Yoga te ervaren en houdt voor ons het tij goed in de gaten. Attie Osinga van INTO-YOGA DOKKUM verzorgt de Yoga en neemt je mee op een reis naar binnen.

In de zomer staan een aantal data gepland. Kijk hier voor reserveren, data en starttijden of op INTO-YOGA DOKKUM.

De kosten voor deze Wad’n Yoga beleving zijn € 25,00 per persoon. Al met al duurt het zo’n 3 uren.Goed op te weten:
Gaat de tocht door bij slecht weer?
Bij echt slecht weer zal de tocht geannuleerd worden. We laten jou dit op tijd weten. Je kunt of je geld dan terugkrijgen of kiezen voor een andere datum.
Moet ik ervaring hebben?
Ervaring met wadlopen en Yoga zijn niet nodig. Wel is een goede conditie van belang. Je loopt door slenken en door slik en dat kan soms zwaar zijn. De Yogales die wordt gegeven is voor een ieder toegankelijk.
Wat doe ik aan en moet ik ook wat meenemen?
Draag (hoge)schoenen met veters. Ze worden vies, gegarandeerd. Heb je geen schoenen die je wilt opofferen, dan kun je bij ons schoenen lenen. Draag laagjes kleding, het is altijd wat frisser op het Wad. We gaan door slenken, dus de benen worden nat. Een korte broek aan dus. Voor de Yoga is het fijn dat het
gemakkelijk zittende kleding is, waar je vrij in kunt bewegen. Bij warme/zonnige dagen, smeer je in, draag een pet. Verder raden we aan een badhanddoek of matje mee te nemen voor de Yoga op de zandplaat, een flesje water en misschien wat lekkers voor onderweg. Na afloop is er gelegenheid om schoon te spoelen.

Mocht je nog wat meer informatie willen, dan mag je natuurlijk bellen: 

De foto's zijn van Marit Anker.